Joustra Tegels en Badkamers
Joustra Tegels en Badkamers
Gieterij 90
2211 ZD Noordwijkerhout
0252-344744 - info@joustrabadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Badkamer kleur groen Badkamer kleurentrends 2023

Badkamer kleuren 2023

Persoonlijk kleuradvies voor jouw badkamer

Benieuwd welke badkamer kleuren goed bij jou en je badkamer passen? Onze badkamerspecialist kan je daar perfect over adviseren. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak via onze online afsprakentool. Om goed voorbereid naar je afspraak te gaan kun je alvast inspiratie opdoen via onze blogs. Bekijk ook zeker onze kleurrijke badkamers, voor nog meer inspiratie.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamer kleuren 2023 - Persoonlijk kleuradvies
Dit zijn de badkamer kleuren 2023

Badkamer kleuren 2023: warmte

De badkamertrends van 2023 zijn een verfijning van de stijlen van 2022. Verschillende trends hebben elkaar beïnvloed, wat zorgt voor een vermenging van stijl en kleur. Toch hebben de badkamerkleuren van 2023 één ding gemeen: warmte. Dat zien we terug in natuurlijke aardetinten, maar ook in wittinten als crème en lichtbeige. Warmte vertaalt zich ook in een verzachting van harde kleuren, zoals Gun Metal; het nieuwe zwart.

Warme aardekleuren in de badkamer
Naturel kleuren in de badkamer

Eau naturel: wit en beige

Wie de badkamer wil veranderen in een rustoord, kan zich uitleven met naturel kleuren. Bescheiden kleuren als wit, beige en zand die je perfect met elkaar kunt combineren. Kijk maar eens naar deze ton sur ton badkamer. Juist omdat een naturel kleurenpalet zo ingetogen is, kun je extra uitpakken met groottes en vormen. Zoals een ronde spiegel in XL-formaat of een beige designradiator. Zo ontstaat een badkamer eau naturel, die toch heel uniek is.

Een naturel badkamer past perfect bij de kalme badkamertrend van 2023

Flexa kleur 2023: Wild Wonder

Elk jaar kiest Flexa een kleur die symbool staat voor dat jaar. In 2023 is het de kleur ‘Wild Wonder’. Een warme, gele tint die geïnspireerd is op de wonderen van de natuur. Wie deze kleur in huis haalt, voelt zich verbonden met de natuur. Zeker als je de kleur combineert met andere natuurlijke tinten en materialen. Breng ‘Wild Wonder’ in je badkamer met tegels, waskommen of een designradiator. Wist je namelijk dat je een designradiator in vrijwel elke RAL-kleur kunt laten maken?

Tegels en radiator in kleur van 2023 Wild Wonder
Badkamer tegels met botanische print

Natuurlijk groen

Dat Flexa zich liet inspireren door de natuur is niet gek. De natuur en zeker de bescherming daarvan, wordt steeds belangrijker. In de badkamer zien we deze transformering terug in tegels met botanische prints, zoals deze tropische tegels. Ook de kleur groen behoort tot de kleurentrends van 2023. Zeker de tinten vergrijsd groen en salie kun je prachtig laten terugkomen in de badkamer. Subtiel met tegels of accessoires in die tint, of speels met een groen meubel of ligbad.

Bekijk onze groene badkamer

Aardekleuren: trend van 2023

Aardekleuren; nog zo’n verwijzing naar de wondere natuur. Kleuren als beige, bruin en terracotta voelen zich helemaal thuis in je trendy badkamer. Een mooie manier om deze trendkleur in je badkamer te brengen is door middel van tegels in verschillende aardetinten. Een speelse samenstelling, die je badkamer een trendy basis geeft. Ook bijzonder zijn kranen in een aardetint, zoals roestbruin of koper.

Aardekleuren badkamer en bronzen kranen
Grohe Essence kranen in Gun Metal

Gun metal; zacht & stoer

Houd je van een stoere badkamer? Dan is de trendkleur Gun Metal iets voor jou. Deze kleur is wat zachter dan zwart, maar zeker niet minder stoer. Onze kranenmerken hebben diverse kranen in deze kleur. Voor je wastafel, maar ook voor je douche of bad. Gun metal kranen staan prachtig in een trendy loft-badkamer. Nog een voordeel: je krijgt minder snel krassen dan bij zwarte kranen, dankzij de geavanceerde PVD-techniek. Deze techniek zorgt ook voor glans, slijtvastheid en kleurvastheid.

Grohe colors accessoires en kraan in goud

Alles in één kleur

De nieuwste technieken maken het mogelijk om verschillende badkameritems in precies dezelfde kleur te maken. Merken als Keuco bieden bijvoorbeeld accessoires aan in exact dezelfde kleuren als hun kranen. Zo kun je alle details in de badkamer op elkaar afstemmen. Belangrijk om te weten: uitwerkingen in kleur variëren per merk. Een gouden kraan van het ene merk matcht niet altijd goed met een gouden accessoire van het andere merk. Jouw badkamerspecialist kan je perfect adviseren over het combineren van producten en kleuren, zodat alles goed op elkaar aansluit.

Badkamer kleuren 2023 - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Meer leuke blogs

 

Badkamer kleuren 2024

Met kleur laat je zien wie je bent. Laat je inspireren door de badkamer kleuren van 2024.

 

De badkamertrends
van 2023

Ontdek de 5 badkamertrends voor 2023. Welke trend past bij jou?

 

Badkamer kleuren 2022

Met kleur laat je zien wie je bent. Laat je inspireren door de badkamer kleuren van 2022.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken