Joustra Tegels en Badkamers
Joustra Tegels en Badkamers
Gieterij 90
2211 ZD Noordwijkerhout
0252-344744 - info@joustrabadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Mobiele douche - water Mobiele douche - water

Mobiele douche: 6 vragen beantwoord

Wil je de badkamer verbouwen, maar heb je geen zin om bij de buren aan te kloppen om te douchen? Huur een mobiele douche. Een complete, tijdelijke douche. Ideaal toch? In deze blog geven we antwoord op 6 prangende vragen.

Wat is een mobiele douche?

Een mobiele douche is een douche welke je binnen op de begane grond in huis, de garage of in de zomer zelfs buiten neer kan zetten. Zo kan je tijdens de verbouwing van de badkamer gewoon thuis op elk gewenst moment douchen.

Waarom een mobiele douche huren?

Tijdens een verbouwing heb je de ruimte vaak hard nodig. Denk aan een container, de nieuwe badkamermeubels en de aannemer die vaak ook zijn bus kwijt moet. Een mobiele douche neemt weinig ruimte in en kan op de meeste plekken worden geplaatst.

Hoe werkt een mobiele douche?

Als je de badkamer gaat verbouwen dan kan je een douche bij Doucheservice in Delft aanvragen. Wij hebben daar goede ervaringen mee. Hun monteurs zijn 7 dagen per week op pad, zowel overdag als ’s avonds. Zo kunnen zij langskomen op een moment dat het je beste uitkomt. Zij zullen dan de douche komen brengen, plaatsen en ophalen. Zij zullen de douche aansluiten en uitleg geven over het gebruik. 

Wat zit er bij een mobiele douche?

  • Eigen warmwatervoorziening
  • Afvoerpomp
  • Douchegordijn
  • Waterdichte cabine

Wat is er nodig voor een mobiele douche?

  • Een doorgang van minimaal 80 cm om binnen te komen (douche kan geen trap op of af)
  • Koudwater- of mengkraan
  • Afvoerpunt (dit kan ook een gootsteen zijn)
  • Stroompunt (gewoon stopcontact)
Mobiele douche: 6 vragen beantwoord - Wat kost een mobiele douche?

Wat kost een mobiele douche?

De kosten van de mobiele badkamer hangen af van de gewenste duur. In de meeste gevallen huur je de badkamer op wielen voor één of meerdere weken. Neem contact op met doucheservice.nl voor meer informatie.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken