Joustra Tegels en Badkamers
Joustra Tegels en Badkamers
Gieterij 90
2211 ZD Noordwijkerhout
0252-344744 - info@joustrabadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Tegelcombinaties: Highlights Colour Clash - Tegelcombinaties: Highlights Colour Clash Tegelcombinaties: Highlights Colour Clash - Tegelcombinaties: Highlights Colour Clash

Tegelcombinaties in de stijl 'Highlights Colour Clash'

Het gevoel van vreugde en opwinding die een highlight of colour clash aan de badkamer toevoegt, ervaren we in deze stijl aan den lijve! Ga voor opvallende, op elkaar afgestemde, kleuren of toon je expressie met een gewaagde colour clash. Voor de gedurfde smaakmakers hebben we twee op zichzelf staande tegelcombinaties samengesteld. Waar de ene compositie artistieke invloeden ademt, weerspiegelt de ander een speelse levendigheid. Welke tegelcombi is jouw favoriet?

Tegelcombinatie 'Happy Hologram'

Bij deze artistieke combinatie leggen we de basis met een katoenwitte of okergele badkamervloer. Kies voor grootformaat vloertegels met lichte voegen in volsteensverband om een rustige basis te creëren. Zo kan alle aandacht richting de accenttegels. Bijvoorbeeld de rechthoekige tegels met kleurverloop, het zogenaamde 'hologram effect'. Voor een extra speels effect, wisselen we die af met een matchende parelmoerkleurige wandtegel. Prachtig om de volledige douchehoek of badwand mee te betegelen!

Spice things up met knallende accenttegels in helder groen-blauw. Echte durfals selecteren hierbij een contrasterende voegkleur als roze of oranje! Een speels tegelpatroon past hier perfect bij. Denk aan een visgraat-, blok- of diagonaal verband. Bij deze tegelcombinatie spelen badkamer accessoires een grote rol. Completeer jouw 'Happy Hologram' met neon handdoeken en accessoires voor een heuse color clash in jouw badkamer.

Tegelcombinaties: Highlights Colour Clash - Tegelcombinatie 'Happy Hologram'
Ga jij voor Happy Hologram of Joie de Vivre?
Tegelcombinaties: Highlights Colour Clash - Tegelcombinatie 'Joie de Vivre'

Tegelcombinatie 'Joie de Vivre'

Bij dit levendige moodboard zien we een rustige basis van katoenwit of okergeel. In plaats van de vloer, op de wand dit keer. Op de vloer mag speels terrazzo de show stelen. Een vreemde eend in de bijt is het groene marmer, wat voor een flinke colour clash met okergeel kan zorgen.

Ook het brede kleurenpalet van de accenttegels biedt legio mogelijkheden tot colour clashes: zonnig geel, babyblauw, inktblauw en alle groentinten die daar tussenin liggen. De kleinere korte rechthoeken in azuurblauw lenen zich ook voor een visgraat- of diagonaalverband. Lange donkergroene hechthoeken ogen speels in blokverband. Durf je ze te voegen met felroze? Dat botst zo lekker met groen.

Versterk de speelse uitstraling met vintage tegels in een modern jasje 

 

Styling tips

De Colour Clash badkamertrend kent een fantasierijke, guitige styling. Op het persoonlijke karakter van de tegelcombinaties zijn tal stijlen op los te laten. Van glanzende haakjes, kranen en bedieningspanelen in goud tot roze zeepjes in en felgekleurde badkameraccessoires. Een element met een doordringende kleur versterkt het speelse effect van de badkamer. Naast tegels leent badtextiel zich ook uitstekend om een ware 'clash' te creëren. En vergeet tenslotte je lichtplan niet. Een neonlamp, bijvoorbeeld bij je spiegelkast, geeft de badkamer nog meer kleur.

Met een contrasterende voegkleur creëer je een kleurbotsing bij je tegels 

Tegelcombinaties: Highlights Colour Clash - Styling tips
Tegelcombinaties: Highlights Colour Clash - Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Tegels maken een belangrijk onderdeel uit van je badkamer. Een goede tegel kiezen, is dan ook best lastig. Ons stappenplan kan je daarbij helpen. Het geeft je tips en ideeën om tot een goede keuze te komen. Download ons plan en vind de badkamertegel die helemaal past bij jouw stijl! 

download STAPPENPLAN badkamertegels

Veelgestelde vragen tegelcombinaties in de Highlights stijl

  • Welke tegels passen bij de Highlights Colour Clash badkamer?
    Kleurrijke tegels die de artistieke vrijheid of mediterraanse vibe benadrukken. Unieke tegelverbanden passen ook goed bij de Highlights stijl.
  • Welke trendkleuren passen bij Highlights Colour Clash?
    Kleuren zoals neon geel, roze en feloranje ogen speels en tonen persoonlijkheid. De echte durfals gaan voor niet-alledaagse kleurcombinaties en creëren zo een Colour Clash in de badkamer.
  • Welke structuur hebben Highlights tegels?
    Het oppervlak van de tegels moet levendig en imperfect ogen. Dit kan met een gedurfde kleur, uitzinnige glans of een reliëf toe te passen. Laat deze accenten eruit springen met een gladde wand- of vloertegel in een terughoudende kleur.
Tegelcombinaties: Highlights Colour Clash - Veelgestelde vragen tegeltrend Highlights

Meer Highlights & tegels

 

Dit zijn de tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de tegeltrends van dit moment! Wist je dat terrazzo tegels weer helemaal van nu zijn?

 

Trend: highlights colour clash

Laat je verleiden door deze gedurfde stijl, die een feest van kleuren in je badkamer ontketent. Gewaagde keuzes kunnen heel lonend zijn, toch? Ontdek onze visie op deze speelse trend.

 

Badkamer kleuren 2023

Met kleur laat je zien wie je bent. Laat je inspireren door de badkamer kleuren van 2023.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken