Joustra Tegels en Badkamers
Joustra Tegels en Badkamers
Gieterij 90
2211 ZD Noordwijkerhout
0252-344744 - info@joustrabadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Badkamers Katwijk aan Zee - Badkamers Katwijk aan Zee Badkamers Katwijk aan Zee - Badkamers Katwijk aan Zee

Badkamers Katwijk aan Zee

Ben je op zoek naar een badkamerwinkel nabij Katwijk aan Zee? Dan helpen we je bij Joustra Tegels graag verder. In onze winkel vind je alles voor je complete badkamer en woonvloer. Samen met ons installatieteam realiseren we de mooiste complete badkamers in Katwijk aan Zee en omgeving.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers Katwijk aan Zee

Een nieuwe badkamer koop je niet zomaar. Je wil de dag starten en eindigen in een ruimte die helemaal bij je past. In jouw stijl en met jouw lievelingsproducten. Daarom luisteren we bij Joustra goed naar je wensen en ontwerpen we de badkamer vervolgens op maat. Compleet met de mooiste producten van onze merken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem een kijkje bij onze badkamerstijlen en voorbeeldbadkamers.

Bekijk badkamers

Badkamers Katwijk aan Zee - 1. Badkamers Katwijk aan Zee 2. Badkamerwinkel nabij Katwijk aan Zee
Badkamers Katwijk aan Zee - 1. Badkamers Katwijk aan Zee 2. Badkamerwinkel nabij Katwijk aan Zee

Badkamerwinkel nabij Katwijk aan Zee

Onze badkamerwinkel ligt in Noordwijkerhout, nabij Katwijk aan Zee. Op slechts 10 minuten rijden tref je een riante badkamer- en tegelshowroom van 1.600 m2. Loop door diverse voorbeeldbadkamers, die je een goed beeld geven van de mogelijkheden. Ook hebben we een grote collectie tegels, PVC- en laminaatvloeren. Er staan grote stellingkasten met uittrekbare tegellades en zelfs op de wand en vloer vind je volop inspiratie.

Lees meer over ons

In 1996 begonnen als tegelzetbedrijf en uitgegroeid tot zoveel meer

Groot assortiment sanitair

Ontspan jij het liefst languit in een ligbad? Of loop je liever je ruime inloopdouche binnen, waar je geniet van een verfrissende regendouche? Wat je wensen ook zijn, bij Joustra Tegels hebben we al het sanitair in huis voor jouw droombadkamer. Kranen, douches, badkamermeubels, toiletten, accessoires en nog veel meer. Ook kunnen we veel producten op maat laten maken. Laat je verrassen door de unieke combinaties die we speciaal voor jou ontwerpen.

Bekijk onze collectie

Badkamers Katwijk aan Zee - 3. Groot assoritment Sanitair 4. Tegels Katwijk aan Zee
Badkamers Katwijk aan Zee - 3. Groot assoritment Sanitair 4. Tegels Katwijk aan Zee

Tegels Katwijk aan Zee

Wist je dat we in 1996 begonnen als tegelzetbedrijf? Tegels hebben daarom een grote plek in ons hart én business. Bij ons kun je kiezen uit ruim 2.000 wand- en vloertegels. Daarnaast hebben we een grote collectie PVC en laminaat. Zo hebben we een ruime collectie laminaat in meer dan 60 prints. We hebben professionele tegelzetters in huis, die elke tegelwens kunnen vervullen. Dus ben je op zoek naar een nieuwe vloer of tegels in Katwijk aan Zee? Joustra Tegels staat voor je klaar.

Lees meer over onze tegels

De mooiste merken

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom zijn we aangesloten bij Baden+ en werken we met de mooiste merken. Voor je badkamer, toilet en tegels. We zijn bijvoorbeeld exclusief dealer van Porcelanosa White Label. Dat merk biedt prachtige, duurzame tegels die je herkent aan het unieke design. Ben je op zoek naar tegels van Raw Stones of de vtwonen collectie by Douglas & Jones? Kom dan langs bij Joustra Tegels, nabij Katwijk aan Zee.

Badkamers Katwijk aan Zee - 5. De mooiste merken 6. Bezoek onze showroom
Badkamers Katwijk aan Zee - 5. De mooiste merken 6. Bezoek onze showroom

Bezoek onze sanitair- en tegelwinkel nabij Katwijk aan Zee

We verwelkomen je graag in onze sanitair- en tegelwinkel nabij Katwijk aan Zee. Laat je inspireren door de vele badkameropstellingen en tegelcollecties. Onze adviseurs staan voor je klaar met vrijblijvend advies én een lekkere kop koffie. Gelijk om de tafel zitten om je badkamerwensen te bespreken? Maak alvast een afspraak via onze online afsprakenplanner.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamers Katwijk aan Zee - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Noordwijkerhout

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken