Joustra Tegels en Badkamers
Joustra Tegels en Badkamers
Gieterij 90
2211 ZD Noordwijkerhout
0252-344744 - info@joustrabadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Douche - Douche Douche - Douche
Voel de weldaad van water

Douche

Iedereen doucht op zijn eigen manier. De een neemt een frisse douche om wakker te worden, de ander doucht om even te relaxen. Kinderen gebruiken de douche om lekker met water te spelen. Bij Joustra Tegels en Badkamers in Noordwijkerhout adviseren we je graag over de inrichting van je doucheruimte en vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van een douche in je badkamer.

Onze douche collectie

Inloopdouche Inloopdouche met glazen wand in stalen frame
Douchebak Douchevloer in kleur en stijl van de badkamer
Douchecabine Metselwerk blok 3- Douchecabine
Doucheset Doucheset in trendy en modern matzwart
Sunshower Populair - Sunshower
Zwarte douchewand Populair- Zwarte douchewand
Regendouche Populair - Regendouche
Solid Surface douchebak Populair - Solid Surface douchebak
Douche stoomcabine Trends - stoomcabine
Zwarte douchewand Trends - Zwarte douchewand
Rainfinity Trends - Rainfinity
Duurzaamheid Trends - Duurzaamheid
Koper Kleuren - koper
Zwart Kleuren - Zwart
Chroom Kleuren - chroom
Messing / Goud Kleuren - Messing - Goud
Kleine badkamer Inloopdouche - Kleine badkamer
Inloopdouche met wand Inloopdouche met wand
Luxe inloopdouche Inloopdouche - luxe inloopdouche
Inloopdouche zwart Inloopdouche - zwart
Schuifdeur Douchedeuren - schuifdeur
Vouwdeur Douchedeuren - vouwdeur
Draaideur Douchedeuren - draaideur
Pendeldeur Douchedeur - Pendeldeur
Advies van je specialist
Douche - Advies specialist - collectie douche

Welke douche past bij jou?

Om je douche samen te stellen heb je de keuze uit allerlei douche-opstellingen: van inloopdouches tot (maatwerk) douchewanden, of -cabines. Je maakt je douche compleet met de mooiste douchesystemen. Denk aan een heerlijke regendouche of een veilige thermostaatkraan of een (bijna) onzichtbaar afgewerkte douchegoot. De keuzes voor je douche hangen af van een aantal factoren. In een gezin met jonge kinderen is een thermostaatkraan een slimme oplossing vanwege de temperatuurbegrenzer. Ben je op zoek naar een badkamer met meer comfort en veiligheid? Dan kan een douchevloer met antislip-coating een waardevolle toevoeging zijn. Je  badkamerspecialist Baden+ CCMS in Culemborg luistert graag naar je wensen om een persoonlijk advies te geven.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Douchecabine of inloopdouche?

Een inloopdouche is heel stijlvol en geeft een gevoel van vrijheid. Je stapt zo naar binnen, zonder barrières. Kijk maar eens naar deze industriële inloopdouche. Echt een plaatje! Een douchecabine heeft weer als voordeel dat de warmte en water binnen blijft in de afgesloten ruimte. Zeker is dat de mogelijkheden voor beide douchetypes talrijk zijn: van standaard tot maatwerk. Zelfs voor de kleinste ruimte of schuine daken zijn er oplossingen.

Douche - Douchecabine of inloopdouche?
Douche - Douchecabine of inloopdouche?

Glazen douchewand

Bij de keuze van een inloopdouche of douchecabine kun je ook kiezen uit verschillende soorten glas, profielen en handgrepen. Heel trendy zijn de inloopdouches met zwarte profielen. Tegenwoordig zijn deze profielen ook in meerdere kleuren verkrijgbaar. Maar je kunt natuurlijk ook voor profielloos gaan met transparant glas voor een extra ruimtelijk gevoel. Wil je liever toch wat meer privacy? Kies dan voor rookglas. Heel trendy en stijlvol! 

Geef je glazen douchewand een coating om te beschermen tegen corrosie, kalk en vuil. Vraag onze badkamerspecialist om advies.

Welke douche past het beste bij jou?

Luxe douchekranen

De technische ontwikkeling van douchekranen staat niet stil. Zo zien we kranen tegenwoordig in allerlei prachtige kleuren, zoals goud en wit. Hierdoor kun je de doucheruimte prachtig stylen met bijvoorbeeld een geborsteld bronzen douche set tegen een zwarte tegelwand. Ook een mooie uitvinding: waterbesparende douches die je het gevoel geven je hele lichaam te onthullen met zachte regendruppeltjes

Douche - Luxe douchekranen
Douche - Luxe douchekranen

Douchegoten 

Wat is er mooier dan een douchedrain die gelijk met de tegelvloer in de douche is weggewerkt? Met zo'n douchegoot geef je jouw douche extra allure, zeker als je kiest voor een designgoot. Die heb je in allerlei mooie kleuren en vormen: rond, vierkant, rechthoekig of in diamantvorm. Je kunt zelfs je goot betegelen met de vloertegel van je inloopdouche: voor een mooi strak geheel. Vraag de badkamerspecialist naar de mogelijkheden.

Ontdek de douchedrains van Easy Drain

 

Maatwerk douchewanden en douchecabines

Ben je op zoek naar een douchecabine of een inloopdouche in je badkamer? Joustra Tegels en Badkamers in Noordwijkerhout levert douchewanden, douchecabines, douchebakken en douchebaden voor iedere ruimte. Of het nu in een kleine, grote of complexe badkamer is. Wij leveren maatwerk, waardoor vrijwel alles mogelijk is! Je stelt zelf je ideale doucheruimte samen en wij komen deze bij je thuis inmeten.

Perfecte douche voor jouw badkamer

Op het gebied van douchen zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga voor de ultieme waterbeleving met een ingebouwde regendouche en laat je rug masseren met een krachtige massagestraal. Of ook wel eens gedacht aan een Sunshower, een infraroodlamp die warmte afgeeft onder de douche? Je badkamerspecialist Joustra Tegels en Badkamers in Noordwijkerhout staat voor je klaar met een passend advies.

Douche - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 45 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Doe meer inspiratie op!

Met liefde gemaakt
Afspraak maken