Joustra Tegels en Badkamers
Joustra Tegels en Badkamers
Gieterij 90
2211 ZD Noordwijkerhout
0252-344744 - info@joustrabadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Joustra vloeren - Joustra vloeren Joustra vloeren - Joustra vloeren
Joustra Tegels en Badkamers

Vloeren Noordwijkerhout

Een vloer geeft je woning karakter. Een houtlook vloer brengt je in Scandinavische sferen, terwijl een betonlook vloer een robuuste uitstraling heeft. Wat je wensen ook zijn, bij Joustra kies je een woonvloer die daarop aansluit. Duurzame PVC vloeren, laminaat in vele prints; ontdek onze vloeren in Noordwijkerhout.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn razend populair. Dat is niet gek als je naar de voordelen kijkt. De vloeren zijn duurzaam, onderhoudsarm en waterbestendig. Perfect voor ruimtes die je vaak gebruikt, zoals de woonkamer en keuken. PVC heeft zijn kracht te danken aan het materiaal: hard kunststof. Dat heeft geen belemmeringen in structuur en dessins. Je hebt ruime keuze uit levensechte prints, die niet van het natuurlijke materiaal te onderscheiden zijn.

Wist je dat je PVC vloeren perfect kunt combineren met vloerverwarming?

Joustra vloeren - 1. PVC vloeren 2. Bekijk onze PVC vloeren in Noordwijkerhout
Joustra vloeren - 1. PVC vloeren 2. Bekijk onze PVC vloeren in Noordwijkerhout

Bekijk onze PVC vloeren in Noordwijkerhout

Bij Joustra ervaar je de veelzijdigheid van een PVC vloer. Onze vloeren hebben verrassend mooie dessins, zoals beton, zandsteen en hout. Natuurgetrouw, maar een stuk praktischer. Bij het samenstellen van onze collectie hebben we gelet op duurzaamheid, kwaliteit en stijl. Zo hebben we prachtige PVC vloeren van vtwonen, Douwes Dekkers, Bodiax en Floorlife. Ook hebben we PVC vloeren van IPC, die bekend staan als de veiligste PVC vloeren op de markt. Daarnaast hebben we onze collectie uitgebreid met Rivièra Maison Flooring.

Bekijk onze PVC vloeren in Noordwijkerhout

Natuurgetrouw, maar een stuk praktischer.

Laminaatvloer van Joustra

Ben je liefhebber van die warme houtsfeer, maar wil je een praktische vloer die scherp geprijsd is? Dan is een laminaatvloer een goede optie. Bij Joustra hebben we een eigen laminaatcollectie, die je in onze showroom in Noordwijkerhout kunt bewonderen. Daar tref je een ruime collectie laminaat met verschillende structuren, kleuren en dessins. Drie kenmerken hebben ze allemaal gemeen: duurzaam, sterk en voordelig. Onze specialisten adviseren je graag over de beste laminaatvloer voor jouw woning.

Joustra vloeren - 3. Laminaatvloer van Joustra 4. Voordelen van Joustra vloeren Noordwijkerhout
Joustra vloeren - 3. Laminaatvloer van Joustra 4. Voordelen van Joustra vloeren Noordwijkerhout

Voordelen van Joustra vloeren Noordwijkerhout

  • Hoge kwaliteit
  • Uitgebreid assortiment
  • Zeer scherp geprijsd
  • Vakkundige specialisten

Toch liever een tegelvloer?

Bij Joustra kun je ook terecht voor tegels. Al sinds 1996 is ons tegelbedrijf een begrip in de Bollenstreek. Met ervaren tegelzetters en een uitgebreide collectie. Klassiek, modern, kleurrijk of neutraal: elke tegelwens kunnen wij vervullen. Benieuwd naar de opties voor jouw tegelvloer, laminaat of PVC? Kom naar onze showroom in Noordwijkerhout en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Joustra vloeren - 5. Toch liever een tegelvloer?
Joustra vloeren - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Noordwijkerhout

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken