Joustra Tegels en Badkamers
Joustra Tegels en Badkamers
Gieterij 90
2211 ZD Noordwijkerhout
0252-344744 - info@joustrabadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Keuco IXMO
Keuco IXMO - Keuco IXMO Keuco IXMO - Keuco IXMO
Douchebediening met één knop

KEUCO IXMO

Keuco IXMO is een inbouwkraan met een minimalistisch, strak afgewerkt uiterlijk. Hierachter steekt een doordachte revolutionaire techniek. Ben je op zoek naar pure eenvoud en een luxe inbouwkraan voor douche, wastafel en bad? Bekijk dan het Keuco IXMO-systeem voor Keuco kranen. Het geeft je alle vrijheid om uw douchehoek of badgedeelte in te richten zoals jij dat wilt. Je kunt zelf bepalen welke functies je in een kraan wilt combineren, naar welke douche je het water wilt laten gaan en waar je de bedieningsknop wilt laten inbouwen.

Keuco IXMO - CB-keuco-ixmo-edition400

Uitleg Keuco IXMO douchesysteem

Het Keuco IXMO douchesysteem bevat meerdere omstelmogelijkheden. Je bepaalt met één enkele knop welke douche u aanzet, de handdouche of hoofddouche bijvoorbeeld. Maar ook andere functies zoals de temperatuur kun je met diezelfde knop instellen. Je kunt unieke combinaties maken van verschillende functies terwijl de kranen, met meerdere multifunctionele kraanelementen, volledig vrij in te richten zijn. Met het strakke design en de enkele bedieningsknop creëer je zo een minimalistische look en je kunt de doucheonderdelen bevestigen waar jij wilt. De Joustra Tegels en Badkamers adviseur helpt je graag om samen de ultieme indeling voor jouw douche te ontwerpen.

Keuco IXMO kleuren en uitvoeringen

Met een keuze in meerdere kleuren en ronde of vierkante rozetten is de IXMO-kraan in elke badkamerstijl toe te passen. De ronde rozetten ogen achter de ronde kranen wat subtieler, terwijl de vierkante weer net een iets robuuster karakter geven. De kranen zijn in allerlei kleuren en uitvoeringen te kiezen. Van standaard verchroomd, brons, nikkel, aluminium of edelstaal tot zwart geborsteld of gepolijst. Ook kun je kiezen voor de eenvoudige Pure-uitvoering of de Comfort, waarbij een uitstekend greepje het draaien aan de knop net wat makkelijker maakt.

Meer weten over het ingenieuze IXMO-systeem? Kom naar Joustra Tegels en Badkamers in Noordwijkerhout voor advies en meer informatie.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Keuco IXMO - CB-keuco-ixmo-kleuren-uitvoeringen

ONTDEK MEER KEUCO IXMO

Keuco IXMO Solo douchekraan
Keuco IXMO douchekraan
Keuco IXMO ligbad en wastafelmeubel
Keuco IXMO Solo doucheset

KEUCO COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken