Joustra Tegels en Badkamers
Joustra Tegels en Badkamers
Gieterij 90
2211 ZD Noordwijkerhout
0252-344744 - info@joustrabadkamers.nl
Aangesloten bij
Still van een bad met badschuim, houten badplankje met kaarsen en een glas wijn Matzwart vrijstaand bad met bruine handdoek op de rand
Xenz baden en sanitair producten voor de hele badkamer

Xenz voor de badkamer

Xenz heeft een prachtig streven: zo veel mogelijk aangename badkamer momenten creëren. Daarom produceert dit kleurrijke merk van Hollandse bodem kwaliteitsproducten die prachtig op elkaar zijn afgestemd. De duurzame productie door gedreven vakmensen voel je terug in de collectie baden, kranen, wellness producten, douchevloeren en -wanden. Lees lekker verder en ontdek wat Xenz voor jouw comfort wensen kan betekenen. 

BEKIJK DE COLLECTIE

Xenz - Oer-Hollands bedrijf

Xenz: oer-Hollandse badkamerproducten

Xenz is de nieuwe naam voor het gerenommeerde Beterbad. Dit oer-Hollandse bedrijf produceert al decennialang baden en douchevloeren. Door de markt van dichtbij te volgen, kan Xenz snel inspelen op trends. Mede hierdoor is het één van de grotere fabrikanten in de markt van badkamer producten.

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden nodigen wij je graag uit in onze showroom.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Solid surface baden

Xenz besteedt maximale aandacht aan design en innovatieve oplossingen. Elk jaar worden er diverse nieuwe producten gepresenteerd, zoals de Solid surface baden. Solid surface is een zacht en krasvast materiaal met een natuurlijke uitstraling. 

Voor elke badkamer heeft Xenz passende producten, in diverse maten, voor grote of juiste kleine badkamers in de stijl die bij jou past. Xenz is verkrijgbaar bij Joustra Tegels en Badkamers .

Xenz - Design en innovatie

Ruime keuze Xenz-baden

Xenz bied je volop keuze. Of je nu op zoek bent naar een inbouwbad, een ruimtebesparend bad of een (half)vrijstaand bad. Bij wat minder ruimte, maar toch de wens voor een bad biedt het Xenz bad Society of Lagoon wellicht de oplossing. Douchen en baden tegelijk? Dat kan ook. Bezoek onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.

Xenz - Baden + douchevloeren
Xenz - Baden + douchevloeren

Xenz douchevloeren

Bij Xenz kun je kiezen uit een ruim assortiment douchevloeren en douchebakken. In diverse formaten, vierkant of rechthoekig, met de afvoer in het midden of minder in het zicht aan de muurzijde. Heb je een afwijkend formaat douchevloer nodig? Geen probleem. Xenz levert ook douchevloeren die vijfhoekig of zeshoekig zijn. Halfrond is ook mogelijk. Bekijk de mogelijkheden bij Joustra Tegels en Badkamers. 

XENZ COLLECTIE
Xenz - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Noordwijkerhout

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief