Joustra Tegels en Badkamers
Joustra Tegels en Badkamers
Gieterij 90
2211 ZD Noordwijkerhout
0252-344744 - info@joustrabadkamers.nl
Aangesloten bij
Xenz baden - Xenz baden Xenz baden - Xenz baden
Blikvangers voor elke badkamer

Xenz baden

Voor ieders wens bestaat er een bad. Of je nu kiest voor een inbouwbad, een ruimtebesparend bad of een vrijstaand bad. Je hebt volop keuze in het baden assortiment van Xenz. Benieuwd naar de baden van Xenz? Bezoek dan onze showroom.

Xenz baden - 1. Xenz ligbaden

Een ligbad voor iedereen

Een inbouwbad is de uitvoering die de meeste mensen wel kennen. Het bad wordt rondom betegeld met de tegels van jouw keuze. Hiermee kun je een extra accent creëren. De ligbaden van Xenz zijn er in vele maten en uitvoeringen. Ook kun je kiezen voor een duobad. Dit is een bad waar je samen prettig in kunt liggen. Bezoek de showroom van Joustra Tegels en Badkamers om een keer te proefliggen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Halfvrijstaand bad Charley

De laatste tijd neemt de populariteit van een vrijstaand of halfvrijstaand bad toe. Een veel toegepast model van zo'n half vrijstaand bad ("back to the wall") is het bad Charley. Doordat deze half tegen de muur wordt geplaatst blijft er meer loopruimte over in de badkamer. Ideaal als je badkamer niet zo heel groot is. 

Xenz baden - 2. Xenz vrijstaande baden
Xenz baden - 2. Xenz vrijstaande baden

Vrijstaand bad Rens, Britt of Victoria

Heb je de ruimte voor een vrijstaand bad? Daarmee maakt je echt een statement in je badkamer. Veel gekozen modellen zijn de Rens of Britt baden. Baden waar je heerlijk in kunt liggen om uren te ontspannen. Op zoek naar iets wat nog meer bijzonder is? Ook een ronde variant of een bad op pootjes behoort tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld de Victoria; een klassiek bad op chromen leeuwenpootjes. Zo kun je badderen in koninklijke stijl.

Ruimtebesparend bad Society

Heb je niet zoveel ruimte in de badkamer, maar wil je toch genieten van de voordelen van een bad? Xenz biedt diverse ruimtebesparende baden. Je behoudt het ligcomfort, maar houdt meer loopruimte over in de badkamer. Ideaal toch? Het ruimtebesparende bad Society wordt vaak gekozen om dit probleem op te lossen. Ook de Lagoon is een perfecte oplossing. Liever douchen en baden in een? Kies dan voor het Fiji bad van Xenz. 

Xenz baden - 3. Ruimtebesparende baden
Xenz baden - 3. Ruimtebesparende baden

Elegante baden met dunne rand

Xenz heeft in haar assortiment ook baden die door de dunne badrand er heel elegant uitzien. Xenz heeft aan de baden dan ook de sierlijke namen Fay en Friso gegeven. Fay is een halfvrijstaand bad. Dat zet je tegen de wand, maar oogt door de afgeronde hoeken als vrijstaand bad. Dit verfijnde bad is ook verkrijgbaar in een hoekvariant. Het bad Friso is het kleinere, compacte broertje dat volledig vrijstaand is. Door zijn compactheid past hij ook in de kleinere badkamer. 

Bad in trendy zwart of betongrijs

Helemaal van deze tijd is het ontwerp Fenna van Xenz. Dit vrijstaande bad heeft met zijn moderne vormen een elegante uitstraling. Dit sierlijke bad is in verschillende stijlvolle kleuren leverbaar, zoals trendy zwart en stoer betongrijs. De kleuren zijn perfect te matchen met een passende Xenz kraan in dezelfde of een contrasterende kleur.

Xenz baden - 4. Wellness baden
Xenz baden - 4. Wellness baden

Wellness bad

Wil je van jouw badkamer een echte wellness ruimte maken? Met een whirlpool creëer je het ultieme ontspan moment. In vrijwel alle baden uit het Xenz assortiment kan een whirlpoolsysteem geïnstalleerd worden. Of je nu de water- en/of de luchtstralen in de rug of liever uit de bodem wilt voelen; alles is mogelijk. Wil je verlichting of kleur in bad? Ook dat kan geregeld worden. 

XENZ COLLECTIE
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief