Joustra Tegels en Badkamers
Joustra Tegels en Badkamers
Gieterij 90
2211 ZD Noordwijkerhout
0252-344744 - info@joustrabadkamers.nl
Aangesloten bij
Joustra Noordwijkerhout pand Joustra Noordwijkerhout pand
Jouw badkamerspecialist in Noordwijkerhout

Joustra Tegels en Badkamers

In 1996 nam Marco Joustra een dapper besluit: hij startte zijn eigen tegelzetbedrijf. Het duurde niet lang tot Joustra Tegels een begrip werd in de Bollenstreek. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot veel meer dan alleen tegels. Ook voor je complete badkamer, toilet of woonvloer kun je bij ons terecht. Kom langs in onze inspirerende showroom en ontdek de talloze mogelijkheden voor jouw droomwoning.

Joustra showroom woonvloeren en badkameropstellingen

Badkamer- en tegelshowroom in Noordwijkerhout

In Noordwijkerhout vind je onze riante showroom van 800 m2. Zodra je de showroom binnenloopt, ontdek je waar het hart ligt van mede-eigenaar Marco Joustra. Diverse tegels, PVC- en laminaatvloeren loop je gelijk tegemoet. Er staan grote stellingkasten met uittrekbare tegellades, op de wand zie je laminaatvloeren en op de vloer liggen grote vlakken met tegels. Zo krijg je gelijk een goed beeld van de mogelijkheden. Als je verder loopt kun je complete badkameropstellingen bekijken, die je volop inspireren. Natuurlijk kom je onderweg onze specialisten tegen die je helpen met al je vragen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team

Wij zijn Marco Joustra en Philip Daniels, de trotse eigenaren van Joustra Tegels en Badkamers. Samen met onze vakmensen realiseren we de mooiste badkamers, tegels en woonvloeren in de wijde omtrek van Noordwijkerhout. We hebben een team van professionele tegelzetters in huis met jarenlange ervaring. Ook voor de complete installatie van je nieuwe badkamer of toilet schakelen we vakmensen in. Hoe je ons werk herkent? De hoge kwaliteit en uiterst zorgvuldige afwerking.

Lees hier hoe we jouw badkamer installeren

Over ons - Ons team en tegels, laminaat en PVC
Joustra showroom laminaatvloeren

Tegels, laminaat en PVC

Van klassiek marmer tot stoer beton: in onze tegelcollectie vind je altijd een tegel die bij je past. Je kunt kiezen uit ruim 2.000 wand- en vloertegels van hoge kwaliteit. In de showroom hebben we grote tegelvlakken van 5 m2 op de vloer, zodat je het effect van de tegels goed kunt zien. Ben je op zoek naar een laminaatvloer of PVC? Dan ben je bij Joustra ook aan het juiste adres. We hebben 8.000 m2 laminaat met meer dan 60 verschillende prints. Goed om te weten: veel van onze tegels en woonvloeren zijn direct uit voorraad leverbaar. Zo hoef je nooit lang te wachten op jouw nieuwe vloer of wand.

Lees meer over onze tegels

Samen met onze vakmensen realiseren we de mooiste badkamers, tegels en woonvloeren in de wijde omtrek van Noordwijkerhout.

Complete badkamers

Een unieke, complete badkamer waar je jarenlang van geniet. Dat is de belofte die we jou kunnen geven. Onze badkamerspecialist luistert goed naar je wensen, zodat we een maatwerk ontwerp kunnen maken. Vervolgens zetten we vakspecialisten in om de badkamer bij jou thuis te installeren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer? Bekijk de diverse badkameropstellingen in onze showroom. Deze geven je volop inspiratie en het fijne is dat onze specialist je gelijk kan adviseren.

Joustra showroom Noordwijkerhout badkameropstellingen
Joustra vtwonen dealer

De mooiste merken

Omdat we zijn aangesloten bij Baden+, werken we met de mooiste merken. Deze staan garant voor een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn we exclusief dealer van Porcelanosa White Label. Dit merk heeft prachtige tegels in het assortiment, die bekend staan om duurzaamheid en unieke designs. Ook zijn wij dealer van Raw Stones en de vtwonen collectie by Douglas & Jones. Benieuwd naar deze unieke tegelcollecties? Kom langs in de showroom.

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief